vacature-banner

Freelance Direct Response Copywriter Reisster voor Nederland

Voor Reisster.nl zoeken wij een Creatieve Copywriter die pakkende en goed converterende teksten kan schrijven in samenwerking met Reisster.nl (in het Nederlands) en de partnerbedrijven van Reisster.nl

Krijg je er een kick van om een “Direct Travel Masterpiece” te schrijven? Zie jij bovendien het schrijven van effectieve, goed converterende teksten als pure kunst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sinds 3 jaar doen we ons best de website reisster.ml van de grond te krijgen. Door tijdsgebrek lukt ons dat steeds niet. We hebben een voor volledig nieuw business model gemaakt waarbij je kan meeliften op onze kennis van social media, de reisbranche en online verdien modellen. Omdat de site niet onze core business is zoeken we per land een freelancer die wil mee participeren in de omzet resultaten voor zijn land, voor nu Nederland.

We gaan op verschillende manieren geld verdienen waarbij de basis goede teksten per land, provincie, streek en stad of dorp zijn. Daar gaan we dan ook nu mee starten. De tweede fase is het verdienen van geld door het verkopen van producten en diensten die zijn gerelateerd aan die land, provincie, streek en stad of dorp en door advertentie inkomsten. De laatste fase zijn inkomsten en incentives door de reisbranche zelf. Jij ontvangt de helft van alle inkomsten over jou land.

Vanuit onze core business hebben we kantoren door heel Nederland, waar ons team samen bouwt aan de verbetering van al onze concepten. Het team kenmerken zich door hun gedrevenheid, creativiteit, professionaliteit, klantgerichtheid, ondernemerschap en de wil om samen te werken aan vernieuwing en verbetering.

Je functie:

Onze klanten zijn onze freelancers en uiteindelijk uiteraard deze lezers van reisster.nl. Werken vrijwel alleen maar met positief ingestelde toppers. Deze ondernemers werken in verschillende branches, hebben hun eigen producten, bieden diverse diensten aan en hebben allemaal maar 1 doel: succesvol worden met behulp van het internet en reizen

Binnen ons bedrijf wordt nu niets bereikt met het schrijven van effectieve reisteksten vanwege simpel capaciteitsgebrek. Dit is de reden dat we nu zoeken naar een ‘Direct Response copywriter’ die weet hoe je effectieve reisteksten kunt schrijven.

Waarom Direct Response? Dat is juist het concept en ook het onderscheidende van andere reissites. We stimuleren de lezer om direct tot een actie over te gaan. Deze actie kan zijn direct is kopen maar ook een simpele like of het achterlaten van een e-mail adres. Daarachter zit weer een hele marketing strategie die zorgt voor meer inkomsten.

Uiteraard vind jij het tof om teksten te schrijven die eruit springen, die anders dan anders zijn en de lezer uitdagen om verder te lezen en je bent geniaal in het bedenken van termen en modellen.

Taken en verantwoordelijkheden voor deze functie:

Als Direct Response Copywriter ben je verantwoordelijk voor een groot deel van de reisgerelateerde informatie / communicatie. Dit houdt in:

✅ Je schrijft goed converterende travelpages
✅ Je creëert effectieve “verkooppowerpoints” die kunnen worden gebruikt voor video’s & webinar
✅ Je werkt samen met de rest van het team aan marketingcampagnes
✅ Je denkt out of the box om met je teksten buiten de gebaande paden te gaan
✅ En nog veel meer…

Jij:

✅ Je hebt ervaring met copywriting en kunt een portfolio laten zien waaruit dit blijkt
✅ Je bent in staat om ver vooruit te denken
✅ Je bent creatief, innovatief en een echte doener
✅ Je bent woonachtig ergens op deze planeet of de nabije omgeving
✅ Je bent flexibel en in staat om prioriteiten te stellen
✅ Je hebt passie voor tekst en taal (je bent een echte taalnerd ;))
✅ Uiteraard ben je sociaal, communicatief, een zelfstandige teamplayer en een echte positivo!
Je hebt ervaring met het schrijven van reisteksten maar je staat wel open voor onze nieuwe manier van benaderen en schrijven

Verder:

✅ Vind je het heerlijk om bergen te verzetten
✅ Wanneer jij een berg met werk ziet liggen raak je “excited”
✅ Je hebt aan 1 woord genoeg
✅ Je vrijheid is belangrijk voor je maar je verantwoordelijkheid ook
✅ You get shit done.
✅ Je wilt groeien op persoonlijk als zakelijk vlak
✅ Je wilt dat je werk gewaardeerd wordt en een impact maakt op de wereld
✅ Je werkt liever met cowboys dan grijze muizen

*** Wat krijg je als je met ons gaat werken? ***

Je werkt met ondernemende teamplayers en de doelgroep zijn ondernemers. Ondernemen is nogal een belangrijk ding in de reisster.nl cultuur
Vrijheid om te werken waar je wilt, wanneer je wilt zolang je “je ding maar gedaan krijgt”
Leuke collega’s. Je werkt in een team van mooie mensen die allemaal bezig zijn om de business beter te maken, zichzelf te ontwikkelen en tegelijkertijd een leuke tijd te hebben.
We beginnen met 1 taak. Wanneer het lekker werken is met elkaar zullen we hierop gaan uitbreiden. Wij werken nooit met de intentie om “een klus gedaan te krijgen” en dan weer verder, onze intentie is om altijd op lange termijn samen te werken.
Of je nou wilt of niet, je zult je absoluut gaan ontwikkelen als ondernemer omdat je ondergedompeld wordt in het ondernemerschap. We hebben meerdere bedrijven, werken samen met veel ondernemers. Zalig.

De functie is per direct beschikbaar. Graag een reactie incl onderbouwing en uurtarief naar info@reisster.nl en we nemen contact met je op!